El Vendrell

Martí Carnicer presenta una llista que aporta ‘l’experiència i renovació necessàries’ per avançar amb seguretat

  • Actualitzat:
  • Creat:

Martí Carnicer ha fet públic avui el nom de les persones que configuren la llista electoral a l’alcaldia del Vendrell. El candidat ha destacat el gran equilibri entre ‘experiència i renovació’ dels integrants d’aquest ‘equip per governar’.

L'equip encapçalat per Martí Carnicer
L'equip encapçalat per Martí Carnicer

Martí Carnicer ha explicat els criteris que s’han tingut en compte a l’hora de confeccionar aquesta llista electoral que ha qualificat com ‘renovada, amb l’experiència necessària per governar i molt plural amb la incorporació d’un col•lectiu d’independents ‘Progressistes del Vendrell ’.

Carnicer també ha senyalat que és una candidatura equilibrada ja que combina en la seva major part la presència de persones joves i que concorren per primer cop unes eleccions amb altres persones que aporten ‘l’experiència necessària per avançar amb estabilitat’. Dels primers 8 llocs només 3 candidats han format part del consistori amb anterioritat. També ha destacat l’equilibri que hi ha entre independents i gent del PSC ja que els 10 primers llocs estan repartits entre 5 independents i 5 militants socialites.

En aquest aspecte, Martí Carnicer ha volgut fer un especial èmfasi en la incorporació de persones independents agrupades en el col•lectiu ‘progressistes del Vendrell’. ‘És molt important comptar amb persones independents perquè sempre hem cregut en la necessitat d’obrir-nos a la societat vendrellenca, ser més plurals i aprofitar el talent i capacitats de tots aquests ciutadans per millorar el nostre municipi’

En aquest sentit, el candidat ha manifestat que, ‘està molt satisfet d’haver pogut configurar aquest equip per governar’ ja que per Martí Carnicer: ‘És la millor llista possible. A partir d’aquest equip s’haurà de conformar l’equip de govern necessari perquè El Vendrell avanci cap al futur amb estabilitat i consolidi la seva recuperació’.

El candidat a l’alcaldia ha afirmat que el seu projecte de futur neix amb vocació majoritària i amb un clar objectiu: treballar pels vendrellencs. ‘Volem el millor resultat possible, volem guanyar per donar estabilitat institucional i política a l’Ajuntament perquè és molt important seguir millorant el nostre municipi i no repetir els errors del passat. El nostre objectiu és treballar pels vendrellencs i per això, presentem un equip per governar’.

El candidat a l’alcaldia del Vendrell ha donat molta importància a l’hora de formar aquest equip a la sensibilitat amb les persones. Per Carnicer: ‘Una de les bases de la tasca de regidor de l’Ajuntament es tractar amb les persones i això requereix un grau important de sensibilitat. De capacitat per posar-te en el lloc de l’altre i d’entendre quin és el seu problema i pensar en la solució que se li pot oferir’.

Martí Carnicer també ha explicat que aquest nou equip s’ha format sense traumes ja que ‘si les renovacions i els canvis es fan de forma correcta tot és més senzill’.