El Vendrell

Martí Carnicer es presenta com a garantia d’un ‘govern estable’ que ‘farà avançar el Vendrell i els seus barris’

  • Actualitzat:
  • Creat:

Martí Carnicer ha destacat que només una victòria de la candidatura que representa garantirà l’estabilitat del Vendrell. Per Carnicer, l’estabilitat per governar és una de les claus perquè El Vendrell avanci, així com la millora de l’economia local.

Un moment de la conferència pronunciada a l'Escola de Música Pau Casals.
Un moment de la conferència pronunciada a l'Escola de Música Pau Casals.


Martí Carnicer ha repassat part de la feina feta durant aquests 4 anys al Vendrell i ha definit quines seran les ‘claus per avançar’ (títol de la conferència) amb 3 grans eixos programàtics: La millora de la situació econòmica i l’atur, la cohesió social del Vendrell i constituir un govern proper, transparent i obert als ciutadans.

Carnicer també ha destacat que ‘l’únic resultat que garanteix un govern estable es una victòria, el més àmplia possible, de la nostra candidatura. D’altres diuen que treballen per un govern en minoria i fins i tot n’hi ha que fan de la confrontació la seva eina preferida, aquest no són el nostre model’.

Seguidament, el candidat socialista ha desgranat els eixos estratègics del seu pla de futur pel municipi. En una primera part s’ha centrat en explicar les propostes econòmiques per generar nous llocs de treball al Vendrell. ‘Cal incentivar el comerç de proximitat i per això ampliarem les illes de vianants. Modernitzarem la Fira de Santa Teresa i Turismar perquè esdevinguin veritables eines de promoció del municipi i també de la comarca amb una aposta clara per l’enoturisme i el turisme familiar a tots els nivell’. Per generar dinamisme econòmic, Martí Carnicer ha recordat la necessitat que el ‘Logis Penedès sigui una realitat’ i creu que ‘la construcció del tercer fil ferroviari hauria de ser un impuls definitiu a aquest projecte modern que permetria una diversificació econòmica del territori’.

L’altra clau de futur destacada és garantir la cohesió social del Vendrell. Per aquesta raó, Carnicer ha destacat l’augment de la inversió social durant aquests anys i s’ha mostrat partidari d’aprofundir la relació de l’administració amb les entitats socials del tercer sector. A continuació, ha recalcat que ‘les polítiques socials municipals han de servir per incidir en la igualtat d’oportunitats de tots els vendrellencs davant la recuperació de l’economia. Cap ciutadà pot quedar enrere davant d’aquesta millora’.

Per acabar, Carnicer ha indicat que tota aquesta feina s’ha de fer des d’un govern ‘proper, eficaç i preparat’. En aquesta línia, ha volgut fer públic el seu compromís per continuar incrementant la transparència del Vendrell i ha recordat els dos guardons entregats per la Universitat Autònoma de Barcelona en aquesta matèria els darrers dos anys, sent l’únic municipi de la demarcació que ho ha aconseguit.

Balanç positiu de la feina feta
Durant la xerrada, Martí Carnicer també ha explicat part de la feina feta aquests 4 anys destacant que ‘s’ha posat ordre a l’Ajuntament’ i ha posat com a exemple el pagament a proveïdors que ha passat d’efectuar-se a més de 400 dies a fer-se en aquests moments a 48.


Candidatura Martí Carnicer 2015
El Vendrell 20-04-2015